dissabte, 10 de gener del 2015

1496-ELS TRIPIJOCS AMB ELS PREUS DELS CARBURANTS

Segur de que el govern del PP, que sempre ens  vol fer beure a galet, ens pren als espanyols per subnormals i presento  les meves més sinceres disculpes als subnormals.

Sinó, com s’explica aleshores de que el barril de petroli, que es pagava a 115 $ i que ja està arribant a la  cota dels 40 $,  o sigui una rebaixa de 75 $ i en canvi per exemple la gasolina de 95, encara no s’ha arribat a rebaixar ni de mig euro?.

Tots segur que recordem, que quan s’apujava el preu en origen el barril de petroli, el mateix dia  totes les benzineres ja feien repercutir el seu augment en el preu de venta al públic, sens tenir mai en compte com s’assegura, de que a Espanya sempre tenim  una previsió mínima de 3 mesos d’estoc de petroli, per poder preveure qualsevol contingència i en canvi elles ho calculaven com si en aquell precís moment havien comprat aquell petroli.

Es clar que també ja sabem, de que la major part del que paguem per els carburants son impostos i es clar al govern de torn, el que li interessa es de que el preu sigui sempre el més alt possible

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada