dimecres, 14 de gener del 2015

1505-EL SOMNI DE UNA NIT SENSE SON D’EN MAS

Ha estat la seva darrera roda de premsa,  per  molts més aviat soporífera i exaltant les  mils i mils de millores que assegura de que ens ha fet des de que ens governa, però que no soc pas jo el primer que les posa amb dubte, sinó que son persones molt  més autoritzades que no serè pas mai jo

Quim Arrufat de la CUP: Creu de que en Mas  viu  en una realitat paral·lela,  ja que la millora econòmica que ell assegura que percebeix, no es veu pas al carrer.

Dolors Camat de ICV-EUiA: Considera ofensiu  el balanç fet per en Mas  sobre la legislatura i reclama la convocatòria de eleccions quan abans per tal de formar una alternativa de esquerres i canviar  el Govern.

També li censura, que de cap manera parlés de corrupció, quan hi està emmerdat el seu partit i el seu fundador, l’ex Molt Honorable i família.

Ciutadans: La titlla com una burla per els catalans i demana eleccions immediatament per tal de no perllongar més “l’agonia” que viu Catalunya.

El PPC:  Que posi ja punt final a la seva serpent sobre el soberanisme i es dediqui exclusivament a governar i que per la qual cosa va ser elegit i no per fer volar coloms.. Diuen de que si les legislatures son per 4 anys, no es per tal de es convoquin eleccions cada dos  i si es veu incapaç de poder governar, doncs que dimiteixi.

I el PSC: Que faci una reflexió “sincera i honesta” en benefici del interès general i que elegeixi entre “ governar o marxar”. I sobretot consideren intolerable, la pressió que fa CiU a ERC, al  intentar  “coartar” la seva llibertat  com a partit.

I per què  moltes vegades a les seves entrevistes amb en Junqueras hi tenen d’assistir, segurament com assessores,  tant la Carme Forcadell de ANC com la Muriel Cases de Òmnium?.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada