dijous, 15 de gener del 2015

1506-EL REI EMÈRIT JOAN CARLES, SUMA Y SIGUE

Jo fa pocs dies que ja vaig escriure de que havia heretat, tots els defectes històrics dels Borbons i ara si que ja  podríem assegurar de que si fos el propietari  de un circ, fins i tot, li creixerien els nans, tal com ja s’ha dit més de una vegada, doncs m’acabo d’assabentar  de dos actes “heroics” del mateix.

El Tribunal Suprem investigarà, doncs ho ha admès a tràmit, la demanda de la ciutadana belga, Liliae Sartiau, mare biològica de  Ingrid Jeanne Sartiau de  48 anys, assegurant de que aquesta es filla natural també de Joan Carles, de quan era solament Princep  d’Espanya i amb el que va tenir una relació fa uns cinquanta anys i ella assegura que des de aquella relació íntima i que var durar tres dies  en un hotel de luxe  de la Costa  del Sol, no en va tenir mai més  cap de relació sexual,  fins que va néixer la seva filla i que per aquets motiu ha demanat una prova del ADN, cosa que ell legalment se hi pot negar, però ja diuen, que quien calla, otorga!.

I ara, després un de casa. El català  Albert Solà, quina mare diu que pertanyeria a la burgesia catalana, que també va demanar una prova de  paternitat, o sigui que sempre plou sobre mullat.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada