divendres, 16 de gener del 2015

1507-UN ALTRE, EL JOC DELS DISBARATS

Al so de timbals i platerets, un  exultant  Artur Mas, però mès aviat amb cara de circumstàncies, doncs al meu modest criteri, l’acte  semblava un enterro per la mort de Deu, tal com es deia abans de la guerra amb els enterros de poca pompa i ens dona a conèixer, rodejat dels acòlits habituals, la fausta nueva o sigui , habemus Papa!, de que per fi havien arribat a un acord amb ERC i a grosso modo declara lo que ell devia creure que  era el més interessant.

Ara be,  en Josep Cuní  al seu programa de la  nit a 8TV  entrevista  a Junqueras i per el que ell ha declarat, donde dije digo, digo Diego, doncs fins i tot, posa en dubte si ajudarà o  no,  a aprovar els prespostos per el 2015.

I la mateixa cadena fa una enquesta sobre els veritables guanyadors dels resultats d’aquesta reunió i surt, la Forcadell, un 73%, en Junqueras un 4% i en Mas, un  23%.

A qui volen enganyar?.  Doncs als de sempre, només al poble de Catalunya. El que sí és cert, és que el poble català es torna a quedar 1 ANY MÉS sense govern per arreglar les moltes coses, que cal arreglar a Catalunya, CAPS i Llistes d’Espera, per citar-ne només dúes.

Què tal si apliquéssin aquí per Llei Constitucional les normes electives dels Estats Units, per exemple, per a Governadors, cada 4 anys un día tal entre el el 2 el 8 de novembre. I per a la Presidència de l’Estat, el mes de novembre dels anys bixestos també entre el 2 i el 8. Així ens estalviaríem els estira i afluixa de tots aquests polítics infames que tenim, que intenten moure-ho tot al seu gust i per quan els surti més favorable. Han convertit la política en un Casino.

Que n’han de fer els polítics de tripijocs, per tal de  no perdre la seva poltrona!

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada