dilluns, 19 de gener del 2015

1513-OLEGUER PUJOL FERRUSOLA, AFLORA 89 MILIONS D’EUROS

Segons ha declarat a Hisenda, però que tot ho te repartit entre Andorra, El Carib i Illes del Canal per aquest import i pensar de que tota la família, tot ho feien només que per Catalunya i en canvi ell fins ara, sempre havia negat de que tingués res a l’ estranger, però ja diuen que costa menys atrapar a un mentider, que no pas a un coix.

Ja podeu comprovar lo llest que ha arribat a sortir el nen petit de l’Ex Molt Honorable, de que als 35 anys ja disposa d’aquesta immensa fortuna, es clar de que ell ja ho justifica de que tot prové, de la herència del seu avi, en Florenci Pujol, però Hisenda li exigeix  que ho acrediti i que presenti el “testament”. I jo encara mai he conegut a ningú i malgrat  la meva ja avançada edat, que “treballant i només amb la suor del seu front”, un s’hagi  pogut fer multimilionari com ell.

I si 4 milions d’euros, que es varen haver de repartir entre els set germans i la seva mare i en tant poc temps s’’ha convertit la seva part, amb aquest fabulós import, es un  altre que ha aconseguit, el miracle de Jesucrist,  dels 10.000 pans i 10.000 peixos.

Ara be la Fiscalía Anticorrupció, vol esbrinar a més a més, de on va treure els 2.177 milions d’euros, per poder comprar i tal com va fer, totes les oficines del Banc Santander  i els 348  milions per poder comprar  també els edificis de Prisa  i les sucursals de Bankia.

En canvi Anticorrupció, diu que també busca comissions il·legals de CiU, en tot aquest entramat de martingales.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada