diumenge, 25 de gener del 2015

1523-AL GOVERN DIU QUE NO EL PREOCUPA EL BÁRCENAS

Asseguren  de que no els fa cap por, de que el seu extresorer, vagi al “platós” de televisió ara que està en llibertat, per què aquest assumpte es juridicament a on s’ha  d’analitzar.

Però es que aquest govern del PP, encara no s’han assabentat  del tot, de que qui  assegura que disposa de proves més que suficients de que del PP, portava una doble comptabilitat i que a totes les provincies tenien una Caixa B i de que la major part de les obres de millora, fetes a la seva seu del carrer Gènova, es varen abonar amb  diner negre, és el jutge Ruz?.

I el que es  diu també, quan posen en dubte la veracitat de la llibreta que portava en Bárcenas, de la manera com repartia entre moltes altres coses, els sobres de color marron per pagar sobresous als escollits del Partit, l’anava omplint ja feia tants i tants anys abans, per poder pensar de que el dia de demà, la podés necesitar per demostrar que els que ara han aprobat un decret contra la corrupció, els primers corruptes varen ser ells?

O es que el govern del PP, ens creu a tots els espanyols encara tant  babaus i de que ens faran combregar amb  les seves rodes de molí.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada