dimarts, 3 de febrer del 2015

1537-HISENDA VEU DELICTE FISCAL, A LA REFORMA DE LA SEU DEL PP

El que demostra que malgrat de que vulguin fugir d’estudi, doncs segur de que es pensaven que havent pogut destruir els discs durs dels ordinadors del seu tresorer, estanven fora de tot perill, es confirma tot el que va declarar al jutge Pablo Ruz el “delinqüent”, segons el PP, d’en Bárcenas, en la comptabilitat opaca de la formació i que s’ajusta a la trista realitat, doncs segons l’informe pericial, detalla tres fraus tributaris  que aconsellen  portar a judici els pagaments en B del esmentat extresorer al estudi d’arquitectura Unifica, per què fins ara  la Unitat de Delinqüencia Económica de la Policia, només havia aportat informes provisionals, però que confirmaven la veracitat  dels papers d’en Bárcenas  i elevaben a lo pagat amb negre a 1.7 milions d’euros, per la qual cosa habien superat la xifra de 120.000 que és quan a partir d’aquesta xifra ja es considera  com a delicte.

I pensar de que aquest partit que és el que ens governa, s’omplen la boca de que volen decretar per lluitar contra la corrupció, si els primers corruptes del Reino, son ells, doncs ja està a punt de jutjar-se el cas  Gürtel, a on ni han un munt de imputats i tots ells del PP.

I en Montoro, no hi diu res a tot això? I de quí és la culpa...? Doncs la hi ha endinyat als arquitectes, és clar. El PP no, el PP és un colom blanc. Ténen una “jeta” que se la trepitgen.

I ara tambe ha sortit a la llum pública, de una possible donació de 200.000 euros per la campanya de Maria Dolores de Cospedal,  a canvi de la adjudicació  de la contracta d’escombraries de Toledo.

És el que jo he dit sempre, de que no ni ha ni un pam de net entre tota la classe política de que “gaudim” els espanyols.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada