dimecres, 4 de febrer del 2015

1541-TAMPOC VOL AUSTERITAT


Un 7% més en despeses, un gran pla de infraestructures, una apujada de impostos  a les persones amb ingressos més alts, però  sobretot per els que procedeixin del capital i no del treball i a les majors institucions financeres, ajudes a les famílies  de ingressos  mitjans i baixos, tant en el impost sobre la renda, com amb el accés a l’educació.

Segur que quan haureu llegit això, tots heu pensat el mateix, mira els comptes del Gran Capitán de Podemos, oi? Doncs de cap manera, tots aquest projectes els  ha presentat al Congrés,  Barack Obama.

Aleshores si els economistes dels EE UU han aconseguit superar amb escreix i abans que Europa no tant sols la crisis, que fa anys que patim i esencialment a Espanya, sinó que a més a més tenen un porcentatge d’atur molt inferior al nostre, doncs per què enlloc de utilitzar les nefastes fórmules de la senyora Merkel, que ens han demostrat fefaentment que han estat un fracàs total, no emprem les d’aquest país que han donat un bon exemple al mon.

Encara que els polítics que “gaudim” i ens governen, s’els hi pot aplicar allò de que, no hay peor sordo que el que no quiere oir.

PERE PI CABANES

Sant Hipólit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada