dimecres, 4 de febrer del 2015

1542-ELS DEL PP ENS PRENEN PER BABAUS?

Doncs es el curull de les penques, quan s’atreveixin a assegurar de que, la culpa dels pagaments amb negre per la reforma de seva seu nacional, és dels arquitectes.

Però  a qui pretenen ensarronar amb aquestes manifestacions? Per què el portaveu del grup Popular en el Congres Rafael Hernando acaba de declarar de que, la Caixa B del PP només la feia servir el “delinqüent” Bárcenas i que ells sempre han estat disposats a col·laborar amb la justícia  -quin remei els toca, diria jo-, però encara recordo que una vegada que es feien els distrets, al final el jutja Pablo Ruz va ordenar a la Guardia Civil, l’escorcoll de la seva seu, per localitzar  els justificants, que ells, ves quin casualitat,  mai trobaven.

Aleshores i per què ara que els han enxampat, pretenen carregar el mort amb uns altres, exactament com també fan amb el cas Bárcenas, passar la culpa als arquitectes, quan tots sabem de que el que cobra amb  negre, mai hi guanya res, doncs es completament al revés de que  qui se’n beneficia únicament es el que paga, ja que amb  aquest reprovable i detestable sistema, ell s’estalvia de tenir de abonar  l’impost de l’IVA.

I els  Caps del PP ens volen fer creure de que no sabien de on sortien les misses, per la important reforma de tots els pisos la seva seu?, Peperos que ja ens afaitem fa anys o sigui que no cal de que ara ens volen fer combregar  amb  les seves rodes de moli.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada