divendres, 13 de febrer del 2015

1559-RAJOY SEMPRE FENT L’HOMENET

Espanya va prestar 26.000 milions d’euros a Grècia  i tampoc a nosaltres ens sobren els diners  va a atacar Rajoy  i abans  d’arribar a la cimera  de caps d’Estat i de Govern a Brussel·les, recalcant de que  de que Grècia començarà a pagar  dins de 30 anys i només haurà d’abonar els interessos quan ja hagin transcorregut 10 anys.
La resposta de Tsipras no es va fer esperar i directa al mentó: Rajoy es veu que deu estar quelcom incòmode en el que fa respecte a Grècia, però s’equivoca  al externalitzar preocupacions polítiques nacionals i a mi m’agradaria poder aclarir-les-hi.
El debut del nou ministre grec en aquesta cimera, havia generat un forta expectació.   La imatge dels líders europeus  des de Hollande a Merkel,  que feien cua per saludar-lo  o de la efusivitat del italià Mateo Renzi, varen aixecar espurnes  davant  la falta de la mateixa per part del espanyol o on es va veure de que no hi havia ni un xic de sintonia i una manca total de una mínima educació i de cortesia per part de Rajoy.
I després ens surt l’inefable  ministre del Exterior Garcia-Margallo i diu aquesta bajanada: És que si Espanya no hagués prestat aquests  diners a Grècia, les pensions s’haurien pogut apujar  un 38%.
I es que tots els polítics son exactament iguals i sempre fent volar coloms, doncs segons en Mas tota la culpa es de Madrid i en canvi per el Govern Central, ara la culpa és de Grècia.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada