dimarts, 17 de febrer del 2015

1566-FRANCES CABANA, CUNYAT DE PUJOL, EL DESMENTEIX

Sobre la hipotètica herència del seu sogre Florenci Pujol  i que confirma el que ja li varen contestar tant ell com la germana del Ex M. H., quan abans del 25 de juliol se hi va anar a confessar, però de quina herència ens parles Jordi? doncs va assegurar en la seva compareixença al Parlament comissió Pujol, de que desconeixien totalment  -ho va dir així mateix per confirmar de que parlava també en nom de la seva esposa- l’origen de la “fortuna” que Pujol va mantenir amagada al estranger més de 30 anys, sigui una herència, un llegat o altres noms que se li vulguin donar.

Ara el que si que va descartar, és de que aquesta  fortuna procedís  del tràfic de divises fetes per el seu sogre durant tel franquisme, com sempre ha assegurat Pujol, ni de la venda d’accions de Banca Catalana i que la mateixa només la coneixien, Pujol, la seva esposa i el seus fills i els banquers  que tramitaven el seu moviment de capitals.

Més crític va ser amb els fills de Pujol, doncs va reconèixer de que es temia que Jordi Pujol Junior, no fes alguna operació no massa clara, per què ja li havien arribat rumors sobre aquestes operacions  i que alguna vegada que havia preguntat al seu cunyat sobre el fort tren de vida que portaven el seus fills i que anar amb un Ferrari com el seu hereu, en temps de crisis era com riures de la gent  que passa fam i sabeu que li va contestar l’Ex Molt Honorable? És que es  guanyen molt be la vida.  I ell no va pensar mai de on podien sortir les misses?.

O sigui que si no va poder controlar ni tants sols als seus nens,  no es gens estrany de que després de governar-nos  23 anys deixés a Catalunya, tal com la va deixar, malgrat de que ell sempre ens havia assegurat de que mai els catalans pagaríem més impostos que no pas el restant dels espanyols.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada