dimecres, 18 de febrer del 2015

1568-LES PENQUES DE L'HEREU, JORDI PUJOL “JUNIOR”

Per què es necessita tenir la cara més dura que no pas el ciment armat, al atrevir-se a intentar parar la seva causa a Andorra, presentant un recurs -reclamant que es deixi sense efecte, la  comissió rogatòria  sol·licitada per l’Audiència Nacional- davant del Tribunal de Corts d’Andorra, amb l’argument tant pueril de que la investigació del Jutge Pablo Ruz, que demanava dades sobre els diners amagats que la família Pujol te al Principat, es basa  “només” per una noticia que va publicar un diari del altiplà, conegut per el seu anticatalanisme  i que ell això ho considera una “proba il·lícita”. I el que “diuen” que feia ell, si que ho era de lícit?,  doncs tot això ajudaria a incrementar encara més, la persecució  política actual a la seva família, que està realitzant els tribunals espanyols.

Deu ser l’únic català que no es va assabentar, de que tot aquest merder ho va confessar el seu pare el 25 de juliol, de que  feia 30 anys que la família Pujol tenia uns 4  milions d’euros sense declarar ni tributar, dipositats en un banc andorrà.

I  nosaltres els catalanins de a peu, li podrien  preguntar amb tota la nostre bona fe a aquest penques, però de quina persecució política ens parles, Jordi “junior”? o la denuncia que et va fer la teva ex companya sentimental, la Victoria Álvarez, sobre les bosses plenes de bitllets de 500 euros, que habitualment tots dos anàveu a dipositar a Banca Privada d’Andorra, o els viatges que tot sovint, feia també la teva mare la Marta, que fins i tot, acostumava anar-hi sempre escoltada per els Mossos d’Esquadra, per tu no te cap valor?

 Malgrat de que segons ell, les investigacions actuals adreçades contra la família Pujol, “nomes” tenen una finalitat política!.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada