dimecres, 4 de març del 2015

1599-DURAN LLEIDA CARREGA CONTRA EL JUTGE VIDAL

Ha tornat a topar  tant amb el Govern com amb CDC i en aquesta ocasió per la seva política exterior, però essencialment per la aferrisada defensa de Santiago Vidal que ha estat apartat de la carrera judicial, per la redacció d’una eventual Constittució  catalana.
 Duran assegura de que fa  mal als independentistes, tant el Consell de Diplomàcia Pública  com Vidal, al que retreu la seva manca de imparcialitat.
 Ha dit: Ja se que em fotran a les potes dels cavalls,  pero crec de que ja es hora de dir el que jo penso, malgrat de que la por a dir-ho, et paralitza.
 “El jutge Vidal, s’ha passat  anys de tertulià emeten criteris polítics i al redactar un  projecte de Constitució, consagra la seva manca de respecte a la imparcialitat de un jutge”.
 “Aquí no es tracta d’apostar o no per la independència, sinó de fer les coses ben fetes, sobretot si s’aspira a la secessió i a la creació d’un estat independent  i pitjor ja no es pot pas fer”.
 El portaveu del executiu català l’indefable  Quico Homs,  ja ha contestat de que tant en nom del govern, com de CDC, el seu distanciament amb el lìder de Unió es total i  que de cap manera comparteix els seus criteris.
 Jo crec que la federació de CiU, li queda poc temps de vida i que al final farà aigues.

PERE PÌ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada