diumenge, 12 d’abril del 2015

1664-UN ALTRE QUE TOTA LA VIDA NOMÉS HA VISCUT DE LA POLÍTICA

Per la qual cosa no us ha d’estranyar mai gens ni  mica de que cada dia la detesti més a la classe política espanyola,  per què no passa cap dia que un no s’assabenti de que tinguem tants i nous  vividors a les nostres costelles.

Aquesta vegada ha tocat a Antonio Torres García, que  ha  “consagrat” tota la seva vida  a la política  i per el que ara expliquen n’ha tret uns bons profits, cosa que mai ho hauria aconseguit només amb  la seva professió de Llicenciat en Psicologia.

Va ser el primer alcalde democràtic de la localitat sevillana de Lebrija, responsabilitat que va mantenir fins el 2003 . Al mateix temps també  va ser diputat provincial.

Actualment estant investigant per part de l’Agència Tributaria a aquest ex alcalde  del PSOE, per què va estar 11 anys a sou de la  “Fundacion Pública Andaluza  Fondo de Formaciòn y Empleo”, creada  per acord del Consell de Govern  el 28 de gener del 2003  i que per la qual  cosa ha cobrat 535.452,64, des de el 2006 al 2013, quan mai  hi va anar per res a treballar i a on ningú ni el coneixen, cosa que “oficialment” ho va fer des de que va deixar l’alcaldia i fins que es va jubilar.

És el que jo he dit sempre, de que els polítics i d’ençà de “gaudim” de la democràcia, s’han cregut de que  Espanya es el seu “Cortijo” particular.

El Jutjat d’Instrucció nº  3 de Sevilla va tenir coneixement  d’aquestes presumptes  irregularitats,  quan instruïa un  altre procediment  en el que està imputat un fill del ex alcalde acusat dels delictes de frau fiscal  i malversació de subvencions públiques. O sigui, de tal palo, tal astilla.

La Unitat Combinada de Vigilància Duanera de Huelva, que depèn de l’Agència Tributaria ha fet diverses gestions,  per tractar d’esbrinar  quines eren les funcions  de Torres en aquesta Fundació i sense haver obtingut mai cap mena de resposta, per intentar saber si hi tenia despatx  o un lloc concret de treball.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada