dilluns, 20 d’abril del 2015

1682-MISCEL•LÀNIA D’UNA NIT SENSE SON

El que acabo de llegir: Alfonso Guerra l’expresident del govern del PSOE, ha dit que de seguir com fins ara, el president del Govern Mariano Rajoy  tindrà més amics a la presó, que no pas “El Vaquilla”.

L’exdirector general de Comunicació de la Junta d’Andalusia, anomenat per Susana Díaz l’agost del 2012 i candidat a l’alcaldia de Ecija per el PSOE David García Ostos,  es una altre de les exoneracions massives decretades per el govern andalús,  respecte a les ajudes  per la formació  d’aturats, que va permetre  que no es justifiquessin ni en temps ni en forma les subvencions, cursets que segons un presumpte frau, la jutgessa Mercedes Ayala  eleva a quasi 1.000 milions d’euros.

Trias no en fa ni cas de les crítiques de la Junta Electoral, doncs diu que mantindrà la seva agenda  i no es planteja canvis,  malgrat les esmentades crítiques, per la qual cosa Jaume Collboni del PSC, veu com una burla, que l’alcalde  ni rectifiqui  e insisteixi amb la seva propaganda.

He llegit: Artur Mas president de la Generalitat va declarar, CiU sempre ha estat al costat de les persones,  i ha lluitat contra els poderosos. Sobretot per encobrir a Pujol?.   

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, manté que hi ha  forts indicis de que la Generalitat, pressumptament, va cometre un delicte de desobediència a les resolucions judicials del Tribunal Constitucional,  per haver realitzat i  assumit  el procés participatiu del 9-N, malgrat de que aquest Alt Tribunal  els havia suspès legalment.

I el cost dels advocats que per aquest motiu, defensen a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, qui ho paga, ells de la seva butxaca o al final i com  sempre, ho haurem de pagar els contribuents per les seves “collonades”,  que diria en Pla.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada