dimarts, 21 d’abril del 2015

1685-RETALLS QUE HE LLEGIT

Exculpen a l’alcalde Ferran Bel de CiU per no haver retirat el polèmic monument franquista de la batalla del Ebre al mig del  riu, al seu pas per Tortosa.

Sobre l’independentisme: Que en traurem si tot es igual. Aquí ens roben uns i i allà roben uns altres. Res canvia.

Griñán deixa des ser senador  després d’allunyar-se de Susana Díaz, doncs les seves paraules  del “gran frau” sobre els ERE, han molestat al PSOE-A, ja que la decisió  de tornar a proposar-lo depenia del partit a Andalusia. Ara només falta que plegui en  Chaves.

Manuel  Correa, candidat a Victoria de Acentejo (9.102 habitants) i Santiago Martín Pérez cap de llista per regidor a los Silos (5.082 veïns), tots dos  del PSOE i de pobles de Canàries, estant processats  i tenen ja fixat judici oral per presumpta prevaricació, o sigui de que aquest partit, incompleix el seu propi Codi Ètic.

Investiguen al PP valencià per el Cas Rus, que ha portat a terme durant els darrers 9 mesos la Fiscalia Especial contra la Corrupció  i la Criminalitat Organitzada, amb coordinació  amb els agents  de la Unitat Central Operativa  de la Guardia Civil amb seu a Madrid  per el  presumpte  finançament   irregular del PP a la província de  València, contra  el president de la Diputació  Alfonso Rus, que abasta des de el 2004.

És el que jo sempre de dit al catalogar a la classe política espanyola que “gaudim” d’ençà de la democràcia, que no hi ha ni un pam de net.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada