dissabte, 25 d’abril del 2015

1691-CONVERGÈNCIA S’HA TINGUT DE VENDRE’S LA SEVA SEU DEL CARRER CÒRSEGA

I es mudarà després de les eleccions del 27-S a un nou local, que diu que comprarà  al Passeig de Sant Joan, doncs te un any de termini, fins que comprin el nou emplaçament, però pagant un lloguer, per deixar lliure l’antic local que te 4.500 m2 i d’aquesta manera s’estalviarà un 30% de les depeses corrents. . El comprador és un grup anomenat Platinum, operat des de Hong Kong (prenguin nota els independentistes de quí serà l’amo de Catalunya a mig termini).
Aquest local, el partit creat per Jordi Pujol i segons el coordinador del seu règim intern Francesc Sánchez,  no el tenien  “embargat”, ja que en aquest cas, de cap manera el podrien pas haver vengut, sinó que només estava entregat al jutjat  com “aval de pagament”, ja que el jutge  va declarar a Convergència  responsable civil a títul lucratiu  per les quantitats presumptament rebudes de Millet i Montull, amb el saqueig ja confessat per ells del Palau de  la Música,  que els va imposar  una fiança de 3,2 milions d’euros.  
Ara aquesta “garantia de pagament”, ha estat substituida  per altrers bens inmobiliaris que el partit te repartits  per Catalunya,   principalment seus territorials.
Per cert que Convergència va comprar aquest local del carrer Còrsega el 1998 a Enher  i en va “pagar” 625 milions de pessestes –uns 3.75 milions d’euros-  i en el seu moment ja va generar polémica, per què el PSC i ICV varen vincular la operaciò a pressumptes favors polítics a l’esmentada  empresa.
I un que ja reconeix de que és malpensat per sistema, algú  es pot arribar a creure que després d’haver cobert les despeses habituals en un partit polític i amb només les cotitzacions dels seus militants, poden haver arribat  “arraconar” 3.75 milions d’euros?.
Segur que varen saber aplicar el  miracle de Jesucrist, dels pans i els peixos.

PERE PI CABANES, Sant Hipòlit de Voltregà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada