divendres, 1 de maig del 2015

1705-LES ELECCIONS HAURÍEN DE CELEBRAR-SE CADA ANY

Del diari: “CIU CEDEIX A LA PRESSIÓ POPULAR I FRENA EL SEU POLÈMIC PLA SANITARI PER A LLEIDA”.  I va pactar amb ERC congelar la seva posada en marxa fins que s’aconsegueixi un consens que pugui avalar el projecte. CIU afegeix que aquesta resolució és pel temor al seu efecte en les properes municipals. Recordem que aquest pla, defensat a capa i espasa pel conseller de Salut (salut de qui…?) Boi Ruiz, consisteix bàsicament en privatitzar els serveis sanitaris catalans en aquella provincia, com assaig a una futura extensió a tota Catalunya.
Anem ben arreglats amb aquests mandataris. La seva única obsessió sembla ser privatitzar tots els serveis que hauría de donar la Generalitat als ciutadans de Catalunya, i quedar-se amb la recaptació dels impostos que s’hauríen de dedicar a aquestes finalitats, per a dedicar-la a finançar altres interessos polítics, ja que no ciutadans, als que només se’ls escolta quan hi ha eleccions properes, no fós que no els votéssin i se’ls acabés el “momio”.
I 35 anys després d’una dictadura de 40 anys, hem de suportar ara dictadures de 4 anys imposades pels nefastos càbdills autonòmics actuals? Per aquest viatge, no feien falta alforges.

Jordi Pi Solsona

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada