dimarts, 5 de maig del 2015

1712-QUI TE UNA GERMANA AL AJUNTAMENT DE BARCELONA, TE UN TRESOR

Per qué  la nùmero “tres” de Trias, Sònia Recasens que per cert presideix Barcelona Serveis Municipals (BSM) ha concedit un contracte de 180.000 euros a una seva germana, malgrat de que asseguren de que el concurs,  a on se hi varen presentar 23 concursants, va ser legal i que de cap manera podien  discriminar a la guanyadora  i que era per ”un servei  per minimitzar el número de robos de bicicletes  a Barcelona”.

El jurat estava compost  per membres  de la pròpia BSM i del Ajuntament de la capital catalana. Hi tot això no pot fer una  mica pudor de socarrim, doncs jo crec de que és sospitos i fins i tot, poc estètic? Per què abans  les empreses candidates,  concurrien al concurs sota pseudònim, però ves per on, aquesta vegada aquesta confidencialitat es va eliminar.

I el darrer berrido d’en Mas, quan han sortit a la llum pública, els forts augments en la facturaciò de la Generalitat i des de que ell presideix el govern català, amb  les dues empreses a on hi treballen el  seu  cunyat i una seva neboda:  Em volen trencar les  cames  i apunta una campanya per part dels poders del Estat, contra el procés soberanista.

En canvi de cap manera ni ha esmentat i sobre el mateix tema, envers a la investigació que ha obert  el Servicio Especial de Blanqueo de Capitales,  del Banco de España.

Ja diuen de que, no hi ha pitjor sord què el que no vol escoltar, ni cap sòmines que no vulgui llegir.

PERE PI CABANES

Sant Hipólit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada