dijous, 7 de maig del 2015

1717-DES DE QUE ENS GOVERNA EN MAS, HAN MARXAT DE CATALUNYA 987 EMPRESES

Però ell i com els de Falange, impasible el ademàn, ja que els de la oposició, varen vincular aquesta  descolocació  empresarial  i a Madrid com a destí,  “per la manca  de confiança i estabilitat que genera l’executiu català, amb les seves collonades sobre el soberanisme com diria en Josep Pla, per mi el millor escriptor, habido y por haber,  en llengua catalana i que en canvi el tenen a la seva  llista negra els del  Òmnium Cultural, ja que mai li han concedit el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes”.

I sabeu quina excusa tant infantil dona el nostre President, per intentar infructuosament justificar-ho?  Doncs que aquests trasllats  de les empreses que es mouen de un lloc o altre,  és a tot arreu.

Però es que ell encara no està assabentat de que si  tiren cap a la  Comunitat de  Madrid, és per què allà  estant aplicant i de fa anys, una política fiscal  molt laxa per les empreses  i a on hi han més facilitats administratives  i burocràtiques  per afavorir la bona marxa de les companyies. I a més a més, per els executius de les grans empreses,  tenen un IRPF  més atractiu i més baix que no pas el 56% que tenim a Catalunya, per les rentes altes

I una cosa que no sabia i que acabo de llegir: Artur Mas, defensa el  model educatiu català, però  en canvi els seus  fills, be varen anar a una escola privada. O sigui de què i com tots els polítics, un altre que predica el que no creu.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada