dimecres, 13 de maig del 2015

1732-EN MAS, ÉS DEL MORRO FORT

I tal com deia en Raimon, sembla que no sigui d’eixe mon, per què tant el Tribunal Constitucional com el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, estan tips de legislar en contra de la majoria de les coses que ell vol intentar fer passar amb calçador, com per exemple son les seves tant estimades ambaixades i que jo sempre he demostrat de que no serveixen realment per res, tret de cobrir l’ego del nostre President.

Mas, desafia a l’Executiu amb noves  embaixades al Vaticà i al Marroc, segons acaba de declarar el seu escolanet, l’inefable Quico Homs, per què ens ha assegurat de que a la Generalitat no li fan por els “obstacles” que posa el Govern Central, al que per  cert ha titllat de covard i de que actua amb  poca base democràtica, “qui parla”! al intentar impedir-li de poder obrir noves ambaixades què de moment ja en tindrem 9.

Un quan llegeix això, es posa las mans al cap, ja que es demostra de què  aquest parell de sómines, encara no s’han assabentat de que Catalunya, som la Comunitat més endeutada i la que ha aplicat més retallades i en canvi  per la qual cosa, llença els diners dels nostres impostos, per això de, que  n’és  de diferent de pagar tu a pagar jo.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada