dimarts, 19 de maig del 2015

1739-LA “FAÇANA” DE RODRIGO RATO

Segons ha confessat el constructor alemany que el va arruïnar Rodrigo Rato amb les seves demores en el pago per la construcció  del hotel alemany i que al final va tenir de fer fallida, ja que li va deixar un deute de 2,5 milions d’euros i que alguna de les vegades, el va citar al seu despatx quan era el president de Bankia, segurament  per enlluernar-lo i demostrar-li que  malgrat les demores, tractava amb  persones “solvents”, però que en canvi i ja des de el primer pago que sempre va cobrar amb demores.

Normalment tenia de telefonar i dir, Que és el que us passa,  per què  no pagueu? i la resposta sempre era la mateixa: No et preocupis, que tot això se’t va a pagar, que ja saps de que al darrera de tot hi ha, gent seria!.

La veritat, segons va declarar aquest constructor, es de que  hi han hagut altres empreses  que tampoc han cobrat d’aquest senyor i per aquest motiu han tingut també de fer fallida . Curiosament va ser el meu primer contracte  amb uns espanyols i no em varen pagar.

I pensar de que aquest penques, fins i tot va ser Ministre  d’Economia amb el govern Aznar i que segons el difunt Botin, president del Santander, va ser el millor Ministre d’Hisenda d’ençà de la democràcia?, President del Fons Monetari Internacional i ja com a final,  va ser l’enterra morts de  Caja Madrid i Bankia.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada