dijous, 21 de maig del 2015

1742-INCONGRUÈNCIES DELS POLITICS

L’ORIOL JUNQUERAS, PREDICA EL QUE NO CREU: Doncs malgrat de que el seu partit i del que  ell n’es el president,  ERC i que és el que toca l’ase amb més virolència per lo de les estelades, ell que per cert és l’alcalde de Sant Vicens dels Horts, en canvi de cap manera ondeja l’estalada a la façana del seu ajuntament.

UNA MONJA, SOR LUCIA CARAM, CONFESSA DE QUE  ESTÀ ENAMORADA D’EN MAS: I entra en campanya a favor de CiU, amb el ferm recolzament del soberanisme i   lluny del seu convent  de Santa Clara de Manresa, es definex com la monja cojonera.

O sigui que s’ha ficat en campanya  electoral  una religiosa argentina, però elegida catalana del any 2014, malgrat de que el Vaticà l’ha cridada a files, degut a la seva enorme exposició  mediàtica en els darrers dies, doncs es una asidua a les tertúlies de la SEXTA i la QUATRE.

Fins i tot, va prendre part en un acte de campanya junt amb en Mas i en Trias,  als que va demanar, més  mitjans contra la pobresa i va recalcar: Jo no soc política  ni faig política ni faig militància partidista i això em dona llibertat  fins i tot per exigir, però va alabar –i dic jo, segurament amb un excés d’optimisme- les mesures  impulsades  per CiU durant aquests anys de crisis  i va posar tota la seva fe, en la independència de Catalunya.

Per la qual cosa li va faltar tempos amb en Mas, de que aprofitant l’avinentesa, d’apuntar-se  a cavall guanyador,  tal com ja te per norma i com anell al dit, per alabar pùblicament el coratge, la valentia, la serenitat  i la sabidurai de Sor Lucia  Caram, -“Societat Anónima de Bombos Mútuus”- i aleshores aquesta ho va aprofitar per manifestar: Jo sempre dic que estic enamorada del president. Aleshores en Mas va contestar-li: No se si la meva dona al sentir això, és sentirà  gelosa.

A veure si al final de tot aquest galimaties, portarà un divorci?

PERE PI CABANES

 Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada