dimarts, 26 de maig del 2015

1748-LA GENERALITAT D’ARTUR MAS EN PREN NOTA DE LA DISBAUXA DE LES MUNICIPALS, I ANUNCIA MESURES DE CORRECCIÓ COM NOMÉS EN MAS SAP FER-HO

Diuen els mitjans de comunicació d’avui dimarts 26 de maig del 2015:
-          Nova campanya de la Generalitat per ”fer una Catalunya millor”  segons el portaveu de la Generalitat (millor per a quí? – em pregunto jo, perquè, fins ara, les actuacions de la Generalitat d’en Mas, no s’ha distingit precisament per emprendre mesures de millores per les condicions de vida dels ciutadans). Bé, segueixen informant els mitjans de comunicació que els costos de producció i difusió dels anuncis puja a 1.300.000 euros. I la campanya es centra en dos eixos: la recuperació econòmica i l’Estat del Benestar. I si algú ho troba car i una disbauxa, posa com exemple la campanya que, en el mateix sentit, va portar a terme la Generalitat del sr. Montilla l’any 2009, on es vàren gastar 2.300.000 euros.
Total, més despilfarro a costa dels diners dels ciutadans, que es podríen emprar molt més eficientment en mesures socials ara, que és quan manen i ténen els mitjans per fer coses…si no se’ls rebentéssin en els seus jocs de rol, ja que això és el que veuen els soferts ciutadans de Catalunya, i no les promeses propagandistes buides del “faré,…faré…” en un futur imprecís a les que ens tenen acostumats els polítics d’aquí, d’allà i de més enllà, prometent que el día de demà lligarem els gossos amb llangonisses.
I pretendre justificar un despilfarro d’ara en propaganda inútil pels ciutadans, amb una altra disbauxa feta en anys anteriors per una altra força política del moment, … doncs no justifica res.
Sic transit gloria mundi”, locució llatina que vol dir “Així passa la gloria del món”, i que es sol fer servir per assenyalar l’efímers que són els triomfs.
 Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

En Pere Pi també hi diu la seva:

VINGA  DISBAUXES

Voleu dir que no s’han venut l’enteniment aquesta trepa que ens governa, ja que es veu que encara no s’han assabentat de què, som la Comunitat més endeutada, la que te els impostos més elevats, la que ha rebut mes retallades i com que encara no en tenen prou amb el “cuento” de les Ambaixades i que jo sempre he demostrat  de que no serveixen per res,  ara resulta de que amb  algun sòmines de la Generalitat i com que no ho ha de pagar de la seva butxaca, ara es gasten 1.4 milions d’euros en una     “campanya institucional, per insuflar optimisme davant de la crisis actual i que el camí a la recuperació sigui irreversible i per tal de promoure una Catalunya millor” i com que la campanya ja s’ha endegat, se sent una veu en off, que assegura que la nova realitat s’acosta carregada d’esperances i renovades il·lusions, que jo crec, sempre dins de la meva modesta opinió, que mentre hi hagi aquest nefast govern de CiU, mai s’aconseguirà “gaudir” de una Catalunya millor, per molts diners que es malbaratin amb aquestes ridícules campanyes que no ens portaran  mai a enlloc, tret de llençar, una vegada més, els diners dels  nostres impostos.

El que sembla demostrar de que s’ha acabat, el tant reconegut, seny català.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada