dimecres, 10 de juny del 2015

1778-EL QUE ENS ESPERA, SI UN DIA CATALUNYA ARRIBÉS A SER INDEPENDENT


















I el que confirma una vegada més, el que jo  ja ho he assegurat tantes vegades, de la gran patinada que va tenir l’aleshores President del Govern espanyol, Adolfo Suárez, qepr, quan no se pas qui el devia ensarronar, de convertir Espanya en el país de les Autonomies i magnificat per Felipe González posteriorment, amb  el seu “café para todos”, que al cap de tants anys, ha quedat demostrat fefaentment de que les mateixes, només han estat que uns nius de corruptes, perquè encara cada dia surten a la llum pública noves “atzagaiades”, per donar-los un nom més dolç i una sangonera per al poble, arruinat a base d’impostos, taxes i cànons. Però, no tenint-ne prou amb això, els serveis socials no han anat fent més que devallar i devallar, això sí, sense tornar als ciutadans ni un cèntim dels que pagàven per a tenir uns serveis  que se’ls donàven,només uns anys abans. Tot plegat, una monumental estafa, de la que cap dels responsables n’ha assumit mei cap responsabilitat.

Durant el reinat de Jordi Pujol I, sempre ens va assegurar de que Catalunya, mai pagaria més impostos que no pas les altres Comunitats. Doncs ara be amb la prova del 9 de l’aixecada de camisa del Ex Molt Honorable.

Al so de timbals i platerets i després de tot, el nefast govern de Mariano Rajoy, ens va prometre una rebaixa general del IRPF per el 2015 per a tots iguals per els espanyols, doncs ara i segons dades oficials, això de cap manera es real i sabeu el per què?, doncs degut a que les Autonomies tenen facultats per poder aplicar al seu “libre albedrio”, la seva part que li correspon per llei del esmentat impost i segons dades oficials que acaben de ser donades a conèixer,  resulta que la Comunitat que els seus habitants  en sortiran més beneficiats i que serà amb una rebaixa general del 11,6%.

I no direu mai quina es la Comunitat que és  el “farollillo rojo” de la llista de les 17 Autonomies?, doncs només pot tenir aquest trist alt honor que Catalunya, amb només una rebaixa del 6,2%, tant sàviament administrada per el Govern dels Millors, tal com ens va prometre el somiatruites d’en Mas quan estava a l’oposició i que varem sort molts els passerells  que el varem votar i en el pecat hem trobat la penitència.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada