dimecres, 10 de juny del 2015

1779-SEMPRE ENS HEM DE SACRIFICAR, PERÒ ELS ALTRES

Per què ara ens surt l’impresentable ex copresident de Nova Caixagalicia (NCG), Julio Fernández Gayoso, defensant de que les prejubilacions de 18,9 milions d’euros (sabeu quans milions de les antigues pessetes son aquest 18,9?, doncs esgarrifeu-vos)     concedits a quatre alts càrrecs directius  de la entitat  -i que segur de que entre els 4 hi és ell també-  eren legals i es varen sometre  al examen de  tots els òrgues de control  –yo me lo guiso, yo me lo como-  assegurant de que va ser un exercici de transparència clarísima i que desmonta la versió judicial, de que es varen amagar.

I sabeu quins varen ser els “alts” mèrits de tota aquesta trepa dels quatre?, doncs que com a totes les Caixes a on hi varen deixar intervenir per “controlar”, als  polítics i sindicalistes  -i a Catalunya en tenim un bon exemple, com per exemple en Narcís Serra amb Catalunya Caixa, avui BBVA, que del munt que n’hi havia, només ha quedat La Caixa i encara segur per què no hi varen deixar posar el nas a cap Partit Polític ni Sindicat-  i què son els que la varen arruïnar.

I en canvi ara el Cercle d’Empresaris i tenen la barra i pocavergonya de proposar  reduir el Salari Mínim Interprofessional, que actualment puja a l’astronòmica xifra de 648 euros mensuals. Mínim,però que hi ha molta gent que no passa de 400€ mensuals, això sí, sobre el paper per una jornada reduida, però que en la pràctica, si no treballen 10 hores diaries, els fumen al carrer.40 anys de democràcia per arribar a això! Els ciutadans no vàrem arribar a copsar en el seu moment, que l’objectíu de la CASTA era, i és: Aconseguir pagar sous xinesos, donar serveis socials africans, però posar impostos a nivells suecs per als treballadors i resta de classe mitjana en general.

Així a mi no m’extranya gens ni mica, de que al burgués insaciable y cruel, els hi faci tanta basarda, de que un dia podessin arribar a governar els de Podemos.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada