dimecres, 17 de juny del 2015

1791-MISCEL•LÀNIA DE LA SETMANA

CiU trencarà, si Unió no abraça l’independentisme. Convergència planteja un ultimàtum a  Duran: O assumeix amb tres dies  el seu programa  o millor dit, el “seu full de ruta” o concorren separats el 27-S. O sigui que sembla de que la desaparició d’aquesta Federació, es només qüestió de hores.

ERC demana a Unió de que pugi al tren. El nou portaveu d’ERC Sergi Sabrià,  va afirmar de que el procés soberanista, es com un tren en marxa, però amb destí a la independència que te les portes obertes per tal de que hi pugin partits com  Unió i Procés Constituent, però que aquest tren, no va a parar ni a esperar a ningú. I com que el resultat tan ajustat que es va produir el dia 14 amb la consulta d’Unió, correspon a la mateixa si hi vol pujar o no. Els crítics  democristians, o sigui  els favorables del NO i que son els que varen perdre, ja han anunciat la seva voluntat de reunir-se amb els republicans.

La Generalitat ja ha proposat per el 2016 obrir  noves oficines comercials o delegacions, o sigui el que abans en deien ambaixades, a Belgrado (Servia), Teheran (Iran), Lima (Perú ) i ampliar  la que ja existeix a San Francisco (EEUU)  i contractar a representants  per obrir mercat a Nairobi (Kenia), Senegal, Ruanda i Kazajistán per la qual cosa, actualment ja disposa de 35 punts  (31 oficines i 4 representants) o sigui de què, éramos pocos y parió la abuela.  El 17 de juny, un diari de difusió gratuita informava que: “El Govern va aprovar ahir els decrets de creació de tres noves “delegacions” a l’exterior: a la Santa Seu, a Portugal i al Marroc, tal com va avançar el conseller de la Presidència, Francesc Homs, des de Milà. Amb aquestes obertures, la Generalitat comptarà amb 10 seus a l’exterior”. Per això els de la Generalitat sempre en ténen de quartos disponibles.

Ni les estrelles de Hollywood. La ex monja, Teresa  Forcades, va fer esperar 90 minuts  a la premsa  en una seva presentació a Barcelona.

Continua amb “gran èxit”, la campanya oficial de la Generalitat, “estem preparats”. Voleu dir de que no hi ha  coses molt  més interessants que no pas aquesta niciesa,  en invertir els pocs diners que sempre diuen que només disposen i per la qual cosa es veuen obligats a fer retallades a diestro y siniestro.  

I no acabaríem.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada