dimecres, 17 de juny del 2015

1792-LA GENERALITAT CONTÍNUA LIQUIDANT EL SEU PATRIMONI

Ja que s’acaba de malvendre en el Passeig de Gràcia, la Torre Muñoz, que és la seu  actual del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’edifici del  carrer Sepúlveda, que acull  les oficines  de la Secretaría d’Ocupació  i Relacions Laborals, per un import de 63,57 milions d’euros  a la societat Nadlan BCN, que ha comprat i com únic lot aquests dos edificis en la segona subasta, ja que en la primera  va quedar deserta. Però, aquests edificis vàren ser comprats en el seu dia, segurament en l’època Pujol, amb diners dels impostos dels catalans, per un preu considerablement superior. I d’aquesta perdua no se n’ha de responsabilitzar ningú? La diferència del valor patrimonial de compra-venda produida pels incompetents de la Generalitat, s’hauríen de retornar als ciutadans. I als causants,que si treballéssin en una empresa privada, els hauríen posat a la presó, com a mínim hauríen de ser processats per malversació de fons públics. Però ja ho sabem que els polítics “reben un altre tracte” que els del populatxo! Fins que no s'acabin aquests tractes de favor, no en sortirem de pobres.

I després també tenim les Diputacions, de que encara ningú sap per a què serveixen, -doncs no tenen atribuida oficialment cap competència propia, tret del acompanyament  i recolzament dels municipis, tal com senyala  un informe del Consell General del Col·legi d’Economistes-  ja  després de “gaudir” de la Generalitat, tret de considerar-les i de fa temps, com el cementiri dels elefants dels polítics ja caducats, malgrat de que te una plantilla de 60.696 empleats i que la major part no és personal funcionari sinó contractat  i que en el 2014  s’ha produit un augment de 1000 empleats més i disposa de un pressupost anual de 23.000 milions d’euros, malgrat de que no tenen tampoc financiació pròpia, o sigui de que no tenen ingressos, sinó que son únicament receptors  de fons procedents  de altres nivells de Govern,  tant del Central com  del Autònom,  per la qual cosa de cap manera es garantitza  una bona administració dels fons. Ah! I diu la premsa que les Diputacions espanyoles ténen 60.000 empleats (!)

Les úniques Comunitats Autònomes que no tenen Diputacions son, Madrid, Murcia, Balears i Canaries, ja que les seves competències  les ha assumit la respectiva Comunitat Autònoma.

A què esperen a fer exactament el mateix, les altres Comunitats? I el Govern Central, serveix per a quelcom, a part de per a arruinar als ciutadans i a la petita i mitjana empresa?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada