dimecres, 17 de juny del 2015

1793-LA “COSTELLADA” DEL 9-N, ENCARA PORTA CUA

Doncs la Justícia vol saber exactament, per el cost del 9-N. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, demana a la Generalitat els documents sobre les despeses de la “consulta”, per què segueix  engruixint la causa contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, per haver organitzat la  “consulta” alternativa  sobre la independència.

L’Alt Tribunal català, vol saber el que va costar a les arques públiques la votació hi ha començat a elaborar  una llista amb el nom dels treballadors públics que la varen fer possible  i vol assabentar-se de qui va ordenar als directors de les escoles que cedissin els locals,  per tal de que es podés celebrar la votació, petició que va cursar la Fiscalia fins a una quinzena de diligencies sobre les despeses, per què el seu objectiu principal  es assabentar-se de quan realment es va gastar en la “consulta”.

Per aquest motiu ordena a la Generalitat que detalli, el web promocional i el material usat  per el 9-N, incloent les paperetes, ordinadors, segurs o centre de premsa, com també identificar als responsables de la gestió informàtica de la votació i el recompte final.

En quant a les paperetes, es reclama també l’expedient íntegre per l’encàrrec al Centre de Iniciatives per la Reinserció (CIRE), per la elaboració per part dels presos de la presó de Lleida,  de les paperetes, sobres i les urnes utilitzades per la votació, com també el seu transport i distribució fins els punts de votació.

La investigació del TSJC,  també vol arribar a la contractació  o pagament dels locals  que es varen habilitar com a  Centres de Premsa  en el recinte ferial de Montjuic, des de on Joana Ortega va anar donant compte  de les votacions i el resultat de les mateixes .

El president de la Generalitat també hi va comparèixer  en aquella mateixa sala, per valorar el resultat de tot i sobretot  la participació,  que tots ja sabem de que la va valorar com un èxit total al superar els dos milions de participants, però que no pas tots varen votar el SI-SI i si a Catalunya érem el 2014, 6.427.006 d’habitants no veig ”l’èxit total” per enlloc, però de “ilusión también se vive”.

O sigui de que amb en  Mas i amb la seva dèria de només uns tres anys ençà, obsessió fins i tot malaltissa,  de mals de cap no ni han de faltar en el futur.

I la informació de les coses que afecten als catalans se li han de demanar judicialment! I no és que, fa quatre dies, va muntar una àrea pomposament anomenada, de “Transparència” (quines penques!). Ja només muntada, els de Ciutadans li vàren demanar els mateixos costos...i encara esperen que els hi donin. L’ombra dels mètodes Pujol, és allargada. I és que “La Finca” del clan (Catalunya), és La Finca! I d’aquí no en surt cap dada que no l’autoritzi...qui? ¡Váyase de una vez, señor Mas”!!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada