dissabte, 20 de juny del 2015

1799-EL QUE ACABO DE LLEGIR DE DURAN LLEIDA

I que el deixa ven retratat i que confirma totalment, el que jo sempre he escrit  sobre ell i la classe política en general i que han viscut sempre només de la mateixa o sigui a les nostres costelles i mitjançant els nostres impostos.

“Si el video va matar a l’estrella de la radio, una foto va matar l’estrella de Duran Lleiida i és la que el líder de UDC va sortir a la habitaciò que te llogada tot l’any al Hotel Palace de Madrid i al davant de una taula preparada  per el seu suculent esmorçar,  d’acord amb el nivell de una suite i que en una epoca de vaques flaques, tal com ens troben actualment i de fa molt de temps, és com un escarni, deixar-se fotografiar com un llepafils en aquest escenari, demostrant una sensibilitat social molt poc cristiana.

Mai el líder de un partit i amb tant poca representació de militància tal com és Unió, que es pot assegurar de que sempre havia viscut de l’estrebada electoral del seu soci Convergència, ha tingut tant de poder. Trencada la coalició, l’horitzó polític de Duran Lleida, més aviat se li veu tràgic. Aquest  home  de verb brillant, al final acabarà la seva vida parlamentaria i sense ni haver pogut arribar a ser ministre. Una desgràcia però qué pot pal·liar aconseguint un títol nobiliari  per els serveis prestats. Marqués de Palace seria un magnífic colofó. Ah! i una cadira en un Consell d’Administració”

PERE PI CABANES

Sant Hipólit de voltregà      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada