dissabte, 27 de juny del 2015

1810-PERÒ A QUIN PAÍS VIVIM?

Casos donats a conèixer  i en un sol dia:

Chaves i Griñán, imputats finalment per el Magistrat Instructor, Alberto Jorge  Barreiro del Tribunal Suprem,  doncs el mateix considera absurdes, les coartades que varen presentar en la seva declaració inicial, de que ells no s’havien assabentat de res dels ERE que es coïen al seu voltant, i en canvi el jutge troba forts indicis de que els dos expresidents de la Junta D’Andalusia, varen cometre delicte continuat  de prevaricació, al posar en marxa  un “sistema il·legal” per el que disposaven i sense cap mena de control,  de quantitats milionàries  per ajudes socio-laborals (?) i la exposició  motivada del Tribunal esmenat  sobre els quatre imputats és de una contundència  i de una claredat total, que podria  llegir-se ja com una sentencia anticipada, per què queda en el aire, la immensitat del frau organitzat des de les altes esferes de la Junta d’Andalusia, frau consentit i emparat, tant per en Chaves com per en Griñán.

Ja que en el mateix sac, també hi va incloure al ex conseller de Presidència Gaspar Zarrias  i al ex conseller de Col·locació  José Antonio Viera.

Mª del Mar Villafranca, directora  del Patronat de l’Alhambra  ha estat detinguda per malversació i prevaricació. Posteriorment va ser posada en llibertat, però amb càrrecs.

La Fiscalia  ha demanat  investigar a Jose Miguel Corres,  president de la Red de Parcs Tecnològics  del País Basc, del  PNV,  per fals testimoni i falsedat documental  en el Cas Epsilon

Ildefonso Falcones,  imputat per la Fiscalia de Barcelona, per haver defraudar 1,4  milions d’euros amb  tres delictes contra Hisenda.

És el que jo he dit sempre, de què no ni ha,  ni un pam de net!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voiltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada