dissabte, 27 de juny del 2015

1813-ADA COLAU, O DONDE DIGE DIGO, DIGO DIEGO

O predica el que no creu, ja que el nepotisme es una de les lacres que ella va dir que volia erradicar del Ajuntament durant la seva campanya electoral, quan va abandonar  el seu activisme, per iniciar la seva carrera política, quan fa un parell de dies que ja es va saber de que havia endollat al seu company sentimental, en un càrrec a l’Ajuntament que ella presideix, ja que varen al·legar de que  no podien “discriminar a una persona tant valiosa” per el sol fet de ser la parella de la Colau, que ja ha sortit amb  un altre estirabot.

Ha decidit  contractar també i com “assessora” del Ajuntament,  a la parella del seu nùmero dos Gerardo Pisarello, la Vanesas Valiño, que s’incorporarà al ornigrama del Ajuntament, com ajudant  del regidor de Vivenda Josep Maria Montaner.

L’esmentada ajudanta, es assessora del Ajuntament com experta en emergència  habitacional i fins ara dirigia la ONG, l’Observatori de Drets Económics, Socials i Culturals, (Desc) a on per cert la Colau i abans de ser anomenada alcaldessa, hi estava empleada. O sigui de que ara és la nova Alcaldessa  la que dona treball a la que abans era la seva Superiora. És a  dir, abans per mi i ara per tu. I en aquest “observatori” també hi treballen el Pisarello  i el tercer tinent d’alcalde, Jaume Asens,  que així tot queda en família, malgrat de que ja asseguren que la companya de Pîsarello cobrarà menys dels 2.200 euros, que és el límit salarial del codi ètic de Barcelona,  que estableig per els càrrecs electes i de confiança.

Aliño serà anomenada a “dit”,  com un càrrec de “confiança” més, i per aquest motiu  no tindrà de passar, cap procés de selecció.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada