diumenge, 28 de juny del 2015

1815-SALVE OH! CÉSAR MAS, ELS QUE MAI MORIREM PER TU, ET SALUDEM

Per tal de que podeu comprovar fefaentment el sentit social d’aquest trepa que ens governa i que segons ell i nomes amb la independència que ells tant somien, ens portaran a Itaca o al Paradís, em permeto reproduir-vos un escrit que acabo de llegir:

“La meva mare te 93 anys i la Generalitat de Catalunya  i per dues vegades, ja s’ha negat a pagar-li els endarreriments per la Llei de Dependència que te pendents des de l’any 2012, amb la resposta de què, no hi han disponibilitats econòmiques pressupostaries. Quina vergonya!  Mentre van obrint ambaixades a l’estranger, als ancians amb  els que us vareu comprometre  a pagar en varis terminis, no ho heu complert de cap manera.

En mans de qui estem?  Que espereu, de que la meva mare es mori?. Ella només cobra cada mes  un SOVI de 404 euros.

I encara espereu de que en les properes eleccions us votem?  Els ciutadans de a peu tenim de complir inexorablement els compromisos tributaris mitjançant els nostres impostos i els que ens governen NO? Així ens va”.

Quantes han estat les vegades que jo he arribat  a escriure sobre això mateix, sense que el senyor Mas ni s’hagi  immutat, per què ell només va a la seva ceba, la qüestió es conservar la canongia. 

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada