dilluns, 6 de juliol del 2015

1837-RAJOY ADMET LA BREIXA SOCIAL CREADA PER LA CRISI I ANUNCIA QUE PRENDRÀ MIDES

El  PP continúa amb el canvi de discurs politic començat el 24-M quan els dirigents d’aquest partit han convençut a Rajoy de que els triomfalismes sobre  la recuperació econòmica, que havíen anat escampant fins aquell moment, només se’ls creien ells i els seus adeptes. Per tant convenía tornar a fer volar coloms i cal assumir la realitat que el Govern i el PP s’han entossudit en negar, contra tota evidència, i que és la breixa social generada a Espanya com a conseqüencia de la Crisi.
Rajoy diu que prendrà “mides”, que consistiràn en linia mestra, en la lluita contra la desigualtat,  prestar una atenció especial a les families, i el recolzament de la maternitat (?). També diu que parlaràn amb totes les organitzacions socials sense exclusions, des d’una perspectiva de la defensa de la Sanitat i la Educació Públiques (precisament els temes que primer es va dedicar a destruir des de l’inici del seu Govern).
Ens ha enganyat tantes vegades en Rajoy “y sus muchachos”, que no sé per què ens l’hauríem de creure ara. Algú pot aportar un sol tema, només un, en que hagi dit la veritat, des que va arribar al govern?
Sí que em crec que “parlarà amb tothom”, ara bé, que d’això se’n desprengui alguna actuació pràctica correctiva…Ja! Que ja ens coneixem!
Jordi Pi Solsona

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada