divendres, 10 de juliol del 2015

1849-ELS REGIDORS DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA, TENEN POR DE PERDRE LA MENJADORA?

Doncs en això si que tots els partits polítics  -CiU, PSC, Ciutadans  i PP. Els de la CUP, son els  únics que ho accepten- hi estan complement d’acord que ni un, no vol admetre de cap manera el que volia fer l’Ada Colau  i que ella ho ha fet predicant amb  l’exemple, de rebaixar-se el sou a 2.200 euros mensuals -37.000 al any- i que és retallar-los el seu sou que actualment estant cobrant per exemple els caps dels grups de la oposició, les  minses quantitats de 80.100 i 70.300 euros cada any, per què els pobres ja han dit de que tenen aquest modest sou, congelat  des de el  2008.

I pensar de que tota aquest trepa, son els que sempre han assegurat de que ells es dediquen a la política, únicament per servir al poble, quan per lo menys en Zaplana del PP va ser més honrat que cap d’ells, quan de “motu propì” ja va confessar de que ell s’havia dedicat a la política  para forrarse. O sigui de que jo crec y a las pruebas me remito,  de que tots els polítics, el que fan és, SERVIR-SE DEL POBLE.

Per què aquest sous que ara gaudeixen,  estic segur del tot de que mai els haurien ni somiat quan estaven treballant en alguna empresa privada i  como cualquier hijo de vecino.

Jo crec, però  sempre al meu modest criteri, de que el pitjor que ens ha arribat a portar la tant somiada democràcia després de la mort del  Caudillo, però al llit, és aquesta plaga de polítics que han proliferat com bolets.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada