diumenge, 12 de juliol del 2015

1851-EL PP HA RESOLT EL SEU PROBLEMA. S'HAVÍA DE CANVIAR EL LOGO!

El PP d'en Rajoy ha perdut el Nord, el Sur, l'Est i l'Oest.
Es pensen que el seu problema de credibilitat es resol canviant el dibuixet del seu emblema?
Per si han perdut la memòria, els hi recordaré que l'orígen del seu problema ha estat:

 1) Que presentant-se el PP en les  eleccions del 2011 amb un flamant Programa d'intencions, per les positives connotacions socials que contenía, tan aviat va ser elegit president, va llençar el seu programa a la clavaguera, i es va posar a caminar al pas de l'oca que li va imposar l'alemana Merkel, acceptant sense ni piular un draconià sistema de retallades socials als espanyols, en les antípodes de les seves intencions inicials, "quan no era president". Aquesta enganyifa, encara la recordem els espanyols, ja que va preferir servir a una potencia extrangera (Alemanya), en lloc de als espanyols, el benestar dels quals havía de defensar. I va preferir "salvar la Banca Privada", segons el mètode alemany, en lloc d'aplicar des del principi una reactivació econòmica, en el sentit clàssic i de resultats comprovats, com la que vàren aplicar els Estats Units, els quals, en 2 anys van sortir de la Crisi. 

2) La CORRUPCIÓ galopant descoberta en les files del PP, a tots els nivells, la qual sempre ha estat negada tirant "pilotes fora" des de la propia cúpula del partit. A més, els jutges que han pretès rascar massa en aquest tema, curiosament han estat ràpidament apartats de les seves funcions i inhabilitats per uns quants anys. Però no teníem una Justicia Independent a Espanya?

Doncs per això, i per altres coses, la gent es va apartant del PP, per falsos, per corruptes, i perquè han demostrat per activa i per passiva que, a qui realment els interessa servir, és ÚNICA I EXCLUSSIVAMENT, a la Casta Financera i a la Patronal més carca, oblidant-se del tot dels ciutadans, als qui a més a més, ha suprimit de socarrel tots els seus drets CONSTITUCIONALS, aconseguits durant els darrers cent anys. I mentre ho feia, en Rajoy anava dient que no ho feia. Vinga, home! Petulants, Filibusters.i Corsaris. Això és el que ha estat el PP els darrers quatre anys. 

I no ho vulguin disfressar ara amb un simple canvi de xapa. "Aunque la mona se vista de seda,mona se queda". Ara bé, si una nova xapa volíen, crec que la que els hi escau millor és la que apareix en tercer lloc en el dibuix superior, la dels xorissos. Crec que sería la més encertada, la més realista i la que millor defineix aquest partit, en l'estat actual de les coses.

Jordi Pi
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada