dijous, 16 de juliol del 2015

1861-A JOAN LAPORTA, SE LI HA VIST EL LLAUTÓ

Perquè ja ha assegurat insistentment, de que si ell surt elegit president del Barça, el convertirà en un Partit Polític Independentista i crec que això es el pitjor que li podria passar amb aquest Club, doncs per mi,  barrejar la política amb  l’esport, sempre acaba malament.

A més si Catalunya arribés a ser independent, amb quina Lliga jugaria?. Contra el Granollers, el Sabadell,  el Júpìter, l’Europa, el Martinenc, el Sans, tal com era abans de la nostre guerra incivil, que se’n denominava el Grup A i que al final es va tenir de anul·lar per què,  tant el Barça com  l’Espanyol hi perdien calés, al tenir de competir amb equips i amb  tot el meu respecte, de tant poca categoria futbolística.

I ell ja està segur del tot, de que els més de 100.000 socis que  te el Barça, ho son tots de       independentistes com ell, per què si arribés a ser  el president, Déu no ho vulgui, ho hauria de ser de tots els socis i no només dels que és puguin declarar com a independentistes i fora de Catalunya, ni ha una munió de Penyes del Barça, que segurament que parlar-lis de independència, per ells, son  coses de un  altre mon.

I ell ja no és recorda, que quan va plegar de president i es va muntar un partit independentista  per el seu compte, va ser un fracàs absolut i que va tenir de plegar per falta de clients i ara ho vol tornar a intentar, abrigant-se amb  la capa del Barça?.

A més l’altre dia a TV3, amb el seu posat de prepotent i com si  encara perdonés  la vida als altres tres aspirants, per la qual cosa, al final fins i tot, es va fer antipàtic.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada