dimarts, 21 de juliol del 2015

1869-TOTS ELS POLÍTICS SON IGUALS, NOMÉS VAN A DEFENSAR LA SEVA MENJADORA

Ja que en aquest aspecte i siguin del partit que siguin, que tots i com un sol home, quan els proposen de que tenint en compte la crisis econòmica actual i de fa anys i predicant amb l’exemple sobre les habituals retallades, que s’haurien de rebaixar una mica el seu sucós, mai cap ni un  ho ha acceptat.

Fa pocs dies que ho va intentar la Colau a Barcelona i ara ho acaba de fer l’alcaldessa de Badalona  Dolors Sabater, amb  el mateix resultat negatiu, però no solament això, sinó  què i per més Inri, encara  se’ls han apujat. El PP de 26.000 anuals, passarà a 32.000, Guanyem de 19.000 a 22.000  i el PSC  de 17.600 a 20.000, apart de les “gratificacions per assistir als plens”, com si això no hauria d’estar ja inclòs en el sou, malgrat de que l’alcaldessa els va retreure que estava en desacord amb l’increment de la despesa pública, però ells, com si sentissin ploure.

En canvi en el que  varen estar tots d’acord, va ser amb  la rebaixa del sou de l’alcaldessa  que amb un 25% de rebaixa queda amb 57.293 euros anuals,  malgrat de que ella ja es va comprometre a cobrar-ne només que 2.200 mensuals, com la Colau.

I en canvi quan es fan l’auto bombo, sempre tots acostumen a dir el mateix i com un  DVD ratllat, que ells només  es dediquen a la política, per servir al poble, quan sempre han demostrat de que el que fan és, servir-se del poble, que sempre hem demostrat que son els babaus de costum.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada