dimecres, 22 de juliol del 2015

1872-JORDI PUJOL, SUMA Y SIGUE

Jo quan veig les fotos del Parlament a l’hora de votar, en cau l’ànima als peus, el llepaculs d’en Jordi Turull de CDC –que va saludar tant cerimonialment al ex Molt Honorable quan va anar al Parlament a declarar, davant la Comissió d’Investigació-  aixecant dos dits de la seva ma dreta, El del PSC  aixecant un dit de la ma esquerra  i la de ERC el dit gros de la ma dreta i tota la trepa de diputats,  només mirant-los per saber que és el que realment han de votar.

Aleshores què hi pintent 135 diputats als seus escons, per fer només que de “convidats de pedra” i per només això d’anar a fer els ninots de tant en tant, els hi hem de pagar cada més els seus sucossos sous i a més a  més, les seves mamandurries?.

Els vots de ERC afegits als de CDC, van ser els únics que  no varen censurar i reprobar  al ex president, per mantenir tants diners i durant 34 anys, amagats a Andorra i sense declarar i al mateix temps també varen salvar al seu soci i fill polític l’Artur Mas de estar senyalat per la Càmara, de que siguent ell Conseller d’Economia, no sabia que el seu pare tenia durant anys, molts diners també amagatas a Liechtenstein, ja que els altres partits polítics tampoc se ho creuen.

Jo  que només soc un humil pensionista i en canvi el meu fill sempre ho ha sabut de que jo, mai he tingut ni cinc cèntims, amagats a l’estranger i ell ens pren  per  tant babaus per intentar fer-nos empassar de que ho desconeixia?.

Tots els grups tret d’aquests dos, i essencialment CDC, ja que varen defensar la figura de Pujol com a ciutadà i varen destacar els valors (?) de l’ex president  -mira que es necesita tenir penques-  cosa ja esperada, per què demavaren aixecar el secret bancàri dels comptes del Clan Pujol, varen  carregar contra l’inform de CDC que ni tan sols esmentava a l’ex president, detall, desprès de tot lògic, si gràcies a ell, gaudeixen de la seva actual menjadora, a cárrec de nosaltres, els contribuents, cosa que no passa més que a les repúbliques bananeres. Sabíeu que tant el President dels Estats Units com els Senadors d’aquell país, quan acaben el seu mandat, s’han de buscar la vida com poden? Ara bé, com que la majoría vénen de familia rica, no ténen problèmes. Però fixeu-vos amb l’Arnold-Schwarzenegger. Una vegada ha sortit de Senador, ha tingut de tornar a fer pel·lícules, que era el seu ofici. Què hauría passat si hagués estat un polític català o espanyol…? Doncs jo crec que el viure a costa del poble (l’Erari Públic), és una forma de CORRUPCIÓ MÀXIMA. Més que portar calés a Andorra (els que en tinguin).

C’S ja va assegurar de que “la corrupció a Catalunya  ha tingut com a grans protagonistes a la família Pujol i Convergència”  i el PP va dir de que “El populisme desencadenat per en Mas  per intentar tapar els problemes de corrupció  i retallades, havia abocat a la mort del seu partit”.

PERE PÍ CABANES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada