dijous, 23 de juliol del 2015

1876-ARTUR MAS, SE’NS HA EMPRENYAT

I malament rai, quan tot un  president de la Generalitat, enlloc de contestar amb “fair play” els retrets de la oposició i amb prous arguments per rebatir-los, el que fa es únicament  i amb un to més aviat aspre, a insultar-los,  per el que sembla que vol demostrar que ja es veu a venir la pedregada per sobre a la vista de les eleccions del 27-S i ja no es recorda de que quan ell estava a la oposiciò i les fotien ell i el portaveu de CiU i sense  engaltar contra el Tripartit i en canvi mai el president  del Parlament que era de ERC, els va recriminar, cosa que no ha fet i per aquest motiu ha quedat com un drap brut, la actual presidenta del Parlament, la impresentable  Núria de Gispert, de aclamar a la seva actual bancada de CDC al començament de la sessió i de una forma  més aviat autoritaria fer-lo callar, enlloc d’atendre la petició de Albert Rivera, però  que  no es va pas deixar acollonir, i en canvi va amonestar a Ciutadans, quan la seva portaveu Inés Arrimades va intentar i sense éxit de que  Artur Mas es retractés, malgrat la barroera i ofensiva contestació del  president  Mas, com si aquest tingués butlla per insultar,  que fins i tot, al president del grup parlamentari del PSC  es va atrevir fer-lo  quadrar-se com a  militar, abans d’intervenir.

A Rivera el va titllar de “ignorant”,  al atacar-lo aquest  per les xifres del atur i la destrucciò de empreses, ja diuen de que cap geperut es veu el gep, i a la Sánchez-Camacho i al PP, de “hooligans”, per plantar cara al seu “somiatruites” de secesionista.

I després surt l’escolanet d’el Quico Homs, assegurant de que a a Catalunya, ja no hi haurà mai més cap cas de corrupció mentre Mas sigui president, doncs els fins ara coneguts, ja  son coses de altres èpoques i del  passat.

Que poc costa desmentir a un desllengut i per això hi han les hemeroteques. Lo del Oriol Pujol amb les ITV, quan era diputat i portaveu de  CiU al Parlament i al  mateix temps, secretari general de CDC i en Mas president  de la Generalitat. I quan en Mas  era  Conseller  d’Economia i mes tard Conseller en Cap, va ser quan els fills del seu pare polític, en feien de les seves a la finca particular del seu pare, el Ex Molt Honorable, que era  Catalunya i que avui tots ho sabem i que en canvi ell mai se’n va  ni assabentar.

I després un altre record que te Catalunya i per una cosa que Mas quan estava a l’oposiciò em va prometre per  mail i que encara tinc, que anul·laria i que no ha complert com no ha fet tampoc res, com també ho va fer en Rajoy i com a bons polítics que son els dos i que és,  l’Impost de Succesions i Donacions.

Catalunya ocupa un altre trist primer lloc, amb hereus que han renunciat a la seva herència, degut a no poder pagar aquest impost el 2014, amb una xifra de  34.332 casos, segons informa  el Consell General del Notariat o sigui un augment del 211% comparat amb  el 2007.

I després un altre que clama al Cel, en una autònomia a on  mai hi han calés per res, que quan va arribar en Mas, Catalunya devia 33.000 milions d’euros i actualment ja en debem més de 60.000 milions. Amb que se’ls ha pogut patejar i amb tant poc temps?.

Mas-Colell ja ho va dir: per fí tot això s’acabara de una vegada i per totes. I el diputat del PP Rafael Luna, li va contestar: Ja hi ha encara una manera més fàcil, presenti només vostè la seva dimisiò i  ja està tot acabat.  

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada