divendres, 31 de juliol del 2015

1897-ELS EMPRESARIS, TENEN INQUIETUT PER EL COST DE LA INDEPENDÈNCIA

La Cambra de Comerç de Barcelona i a través del seu president Miquel Valls, demana als partits soberanistes que concretin els seus programas económics, ja que fins avui dia només han parlat de la independència, com si aquesta fos la solució definitiva de tots els problemes que tenim els catalans actualment, però en canvi res de com aniría la economia catalana, si és que això s’arribés a aconseguir, mai  cap ni un n’ha parlat, ja que el procés sobiranista s’ha de tenir molt en compte de que  evidentment tindrà  conseqüèncias económiques i presenta moltes incògnites  i “el cost de la transiciò, de moment, també presenta molts problemes”, per la qual cosa demana de que aquests partits  expliquin la “possible” arribada  del procés.

Ells consideren de que una declaraciò unilateral de independència, pot llestar la recuperació  de l’economia catalana, malgrat que ja consideren de que una bona part de responsabilitat recau també en el govern central  per no oferir solucions, però ells tampoc han escoltat mai,  de  que els partits sobiranistes  presentin alguna proposta económica  clara, sobre els efectes  d’aquesta seva política  a Catalunya en aquest sentit.

No serà que aquesta ocultació d’informació, seguint la norma de la Generalitat, de no divulgar el que no els interessa, és perquè saben perfectament que el cost de la independència sería una càrrega tan regressiva per Catalunya que es pot estendre per espai d’una generació, o més? No? Doncs que ho expliquin! Els comptes clars i la xacolata espessa, senyor Mas!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada