diumenge, 2 d’agost del 2015

1903-MALES NOTICIES, PER LA LLISTA SOBERANISTA D’EN MAS

Segons el Centre d’Estudis d’Opiniò (CEO) que depend de la Generalitat, ha donat a conèixer un sondeig, del que és desprén de que la identitat compartida catalana i espanyola, continua  estant ampliament majoritaria entre els ciutadans de Catalunya, ja  que cada dia cau més, els que se  senten, solament catalans.

Un 24,9% no se sent vinculat de cap manera amb Espanya, mentre que una amplia majoria  és  declara de identitat compartida i en canvi un sondeig del gener del  2015,  i en un estudi similar  els donava un 26,2% i en canvi un 38,23%  es va considerar tant espanyol com català, o sigui què estant molt lluny  de la opció majoritaria què amb tant dèlit demana en Mas.


Aquesta enquesta, és va fer entre els dies 2 i 16 de juny i quan la Federació de  CiU encara no s’havia volatilitzat, ni encara s’havien format les coalicions electorals de  Junts  per elSi o Catalunya Si es pot, que concurriran al 27-S.

També suspenen al Parlament i al Govern amb un 4,89 i 4,71,  com també al Congrés, que només rep un 3,3 i els partits  un 3,16.

Per fí el Cas Palau i despres de 6 anys, arribarà a judici i el jutge instructor del jutjat nº 30 de Barcelona, ja cita a  Convergència Democràtica de Catalunya, el partit de Artur Mas, com a responsable lucratiu, per haver  ingressat 6,6 milios d’euros i a través de el Palau, en comissions irregulars,  per les adjudicacions de obres públiques a Ferrovial, en el darrer govern de Jordi Pujol, tal com va ser la Ciutat de la Justícia  o La línia 9 del metro de Barcelona.

Que ho fa, de qué a casa del pobre sempre arriben  males noticies?.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada