dimecres, 12 d’agost del 2015

1929-RECULL DE RETALLS - PRIMER

Ada Colau ha manifestat: L’alcaldessa de Barcelona va confessar  la seva frustació, davant la imposibilitat  de poder resoldre els problemes  que li trasl·laden els ciutadans al carrer. Apart que de cap manera pot atendre casos individuals com son les sol·licituts de feina, per què aleshores, es podria considerar com a “clientelisme”. Però quan va “col·locar” al seu company-parella i algúns altres més, tot just arribar a l’alcaldía, això no era clientelisme, pel que esveu-

No deia pas aixó mateix quan encara no era alcaldessa, que es va atrevir a assegurar, cosa de passerells, de que tots els problemes dels barcelonins, es veia amb coratge de poder sol·lucionar-los. O sigui de que ha fet exactament com en Mas, quan estaba a l’oposició, de que prediquen amb el que no creuen.

Alberto Núñez Feijóo: President de la Xunta de Galícia.  Que Artur Mas  hagi convocat tres eleccions en cinc anys, es la història  d’un fracàs total  amb el seu desafiament de vulnerar  finalment la Llei.

Amb en Mas, se li han donat totes les alternatives possibles, tots hem intentat inutilment, de  disuadir-lo, dialogar  i respectar a un president  que no respecta pas als demés. Em produeix estupor de que a Catalunya hi hagin polítics,  que volguin sortejar la Llei, cosa que de cap manera no em preocupa pas el seu desafiament, per què a Espanya tenim un Estat de Dret  fort, que sortosament, l’impedirà saltar-se la Llei.

El senyor Mas, pot declarar la independència de Catalunya, tal com jo també puc declarar la de Galícia, ja que tots dos tenim els mateixos poders, el que vol dir que en aquest cas concret, no en tenim, cap ni un.   Els governants podem passar a la història:  primer, per haver estat útils als nostres  pobles;  segon, ho podem haver estat irrellevants;  i tercer, per  haver estat sempre un llast.  Más està en el tercer supòsit.

Una declaració unilateral  d’independència, serà fum, o sigui una il·legalitat  palpable ja que el Tribunal Constitucional  ja es va pronunciar sobre aquella xarlotada del 9-N de les capces de cartró, a les que en Mas hi va voler donar  in caire de referèndum i en aquets tema, succeiria exactament el mateix.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada