dimecres, 12 d’agost del 2015

1930-RECULL DE RETALLS – SEGÓN

L’interès  del deute català és dispara: El bo de Catalunya repunta un 40% des de la presentació  de la candidatura independentista unitària. El pols soberanista  que el president Mas  i els seus socis de govern mantenen amb l’Executiu de Rajoy,  esta provocant unes fortes vendes  del deute català per part dels inversionistes. D’aquesta manera el passat 20 de juliol  la rendibilitat del mateix  amb venciment al 2020  ja cotitzava  a 3,20%, molt lluny del que va caure a 1,60% el passat mes de Març.

Després quan en Raül Romeva va assegurar de que “anaven per totes”,  un emissió de 1.000 milions d’euros del febrer del 2010,  la rendibilitat va passar del 2,70% al 2,30%.

Amb referències a mes curt termini,  també s’han produït  importants augments així i com els bons  amb venciment 2016  i 2018,  que han experimentat destacables pujades.

A on és el País de les Meravelles, que com un cantarella, ens està prometent  en Mas?

El que ha declarat Victoria Álvarez: La ex amant de Jordi Pujol ”Junior”, que va ser la que va destapar les misèries del Clan Pujol : La varen parar la Policia i no portava la  ITV al dia, però  quan varen comprovar  el seu DNI, la varen deixar marxar dient-li,  “Creiem de que vostè, ja ha fet prou per aquest país”.

Quan vaig veure el munt de diners a dins del cotxe que anàvem a Andorra li vaig dir: “Jordi, l’altre vegada que pensis tornar a  portar-hi “això”, abans m’ho dius, per si vull o no vull, ser el teu còmplice”.  Eren bitllets de 500  i 200  euros i una vegada que li vaig demanar que me ho deixés veure i comptar-los, hi havia “només” que  400.000 euros.

Jo sempre demanava pernil, que ell no en menjava i com una almoina em deia, “Va que a tu t’agrada el pernil, ja en pots demanar-lo, però en canvi ell bevia sempre xampany francès, per què deia de què el “cava”, per ell, era cosa de pobres.

Em deia de que la seva mare, els havia prohibit de parlar amb nens, que no parlessin el català

Amb els Pujol els interessen més els diners que no pas la independència de Catalunya, malgrat de que  amb l’ independència asseguren de que encara podrien tenir molts més diners  Van a sortir moltes més coses d’ells, però que de moment, encara no puc avançar-les.

Vaig ser del PP, però ja no soc de res. Ara que si la millor que tenen a Catalunya, és l’Alicia Sánchez-Camacho,  malament rai, ja que por mi és, traïdora, dolenta ì molt poc responsable.

A les properes eleccions catalanes, els veig desesperats. Mas passarà com el pitjor polític  de la Història. És creu el Messies del mon, tant ell, com la monja argentina Lucia Caram, que fins i tot, diu de que està enamorada del Mas. Es surrealista.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada