divendres, 21 d’agost del 2015

1947-QUE CONSTI DE QUE TOT AIXÒ, NO HO HE DIT PAS JO!

Segons el president  d’empresaris de Catalunya Josep Bou, assegura de que aquests culpen amb en Mas de la “descol·locació” de quasi mil empreses, que ho han fet durant el procés soberanista i per això demana als catalans que mai han votat, de que aquesta vegada el 27-S, es decantin per els partits constitucionalistes.

Els empresaris ja tenim dades fidedignes del mal que ha fet Artur Mas amb la seva ceba del seu recent independentisme, ja que el mateix, segons ells, seria un veritable disbarat, per què el mercat  està indicant  de que aquest no es pas el millor per Catalunya, ja que el camí de Artur Mas no  porta a enlloc, les preocupacions creixen  i la descol·locació també.

Diu de que s’ha produït una desinversió estrangera que ha motivat de que les inversions estrangeres d’altres països a Catalunya, hagin baixat un 15,8% i que el bo català  ja s’ha disparat fins el 40%.

Afegeix, de que als mercats els horroritza la bogeria de voler esparracar Catalunya d’Espanya, ja que d’aquesta manera s’ha carregat l’esperit de la burgesia catalana i del catalanisme moderat i de que les grans corporacions  a Catalunya, ja s’han posicionat contra la independència.

Per un altre cantó informa, de que les 10 empreses mes grans de Catalunya, tenen part del seu negoci i del mercat, en diferents punts d’Espanya i això es jugar amb foc,  ja que no es pensaven de que les coses anirien tant lluny com vol en Mas  i que és la culpa de la situació actual, ja que abans no arribava ni al 10% els que volien marxar i ara ja estant per el 30%, però que encara de cap manera son la majoria com en Mas pretén.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada