dissabte, 22 d’agost del 2015

1949-JORDI SÁNCHEZ, EL “SUCCEDANI” DE LA CARME FORCADELL, JA CONCEDEIX TÍTOLS DE “INDEPENDENTISTA”

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que presideix, de “famosos” com per exemple el seleccionador espanyol de futbol  Del Bosque,  per tal de guanyar recolzament  a la seva causa.

Han editat una revista “gratuïta”, que ja es la cinquena que han repartit en els darrers mesos, per tal de buscar més implicacions de la ciutadania en el procés  soberanista i  que voluntaris de la entitat,  ja han començat a distribuir per les platges –com si als turistes els importi  gran cosa  el tema- i de la que se’n ha fet una tirada de 70.000 exemplars, però que per mes inri i sempre només al meu modest criteri, però per més vergonya per el que va donar aquesta idea tant genial,  està escrita en català, però també en castellà, l’idioma maleït de sempre per els independentistes, malgrat de que per “justificar-ho”, diuen que ho han fet per tal de donar-li més difusió.

I ells son tant infantils o il·lusos, si es pensen que convenceran a ningú, que prefereixi llegir en castellà?.

I sabeu que va dir únicament Del Bosque, per tal de que li fos concedit aquest títol tant honorífic? doncs: Los catalanes tiene derecho a defender su independencia, ara que ningú va captar si tot això,  ho va dir en un caire mes aviat de sornegueria. 

I ells també comparen el seu dret a saltar-se la Constitució, com quan el  moviment antimilitarista  de insubmissió dels anys 1980, que va acabar amb l’abolició del servei militar, sense tenir en compte de que aquesta mesura, només va ser fruit de un acord  entre CiU i PP amb els anomenats Pactes del Magestic, o sigui quan l’Aznar, aleshores president del Govern Central, va confessar de que ell, parlava català en la intimitat.

I acaben fent una nova crida  a la Via Lliure, la manifestació convocada per aquesta entitat  en la Diada del 11 de setembre a Barcelona, per què es veu que de  moment i amb els que hi tenen actualment inscrits,  encara no cobreixen adequadament del tot el seu recorregut i deuen tenir por, de que aquesta vegada facin el ridícul en el seu afany de convocatòria.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada