divendres, 28 d’agost del 2015

1960-LA MARE DEL QUICO HOMS

Raül Romeva, la nova estrella mediàtica  com  a nº 1 en el Junts pel Si, que fins hi tot, ja s’ha arribat a creure de serio el seu paper, quan realment tant en Mas com en Junqueras,  només  el volen fer servir de titella, junt amb les inefables Carme Forcadell i Muriel Casals i acompanyats en la Llista d’en Mas,  amb els  nous lìders de ANC i Òmnium, que mès de una vegada ha fet emprenyar amb en Mas, al discutir-li el seu paper hegemònic per després del 27-S.

El  millor argument laudatori que de moment només troben per enaltir la figura, fins ara sempre mediocre  d’en Mas, el destructor de CiU, és la seva suposada “lluita contra la corrupció” (?).

Sembla de que un dels problemes principals dels soberanistes, es de que no s’assabenten mai de res del que  passa al seu voltant, nI ells, ni els seus familiars.

La darrera “perla” d’aquest curull de disbarats, l’acaba de posar Quico Homs,  que no acostuma a decepcionar mai, sobretot quan es tracta de deixar bocabadats i estupefactes a l’audiència.

Ha titllat al Govern Central de “infinitivament cínic”, per la unificació  del preu dels medicaments a tot Espanya, el que els ha fet encarir a Catalunya , ja que la Generalitat havia negociat ja millors preus  que altres autonomies en aquests  productes.

Hi això ens ho acaba de confirmar el nº 2 d’en Mas de la Autonomia catalana, que per cert mai pot pagar al seu dia, les factures mensuals a les  farmàcies que dispensen les medecines per compte del Institut Català de la Salut.  Ja diuen de que un, sempre ha de quedar emmerdat, per una paella bruta.

I quan li diuen de que el Govern Central, legalment,  podria suspendre la autonomia de Catalunya, ell assegura de que ja fa molt de temps que ho han fet, però de una manera tant subtil, que ni la seva mare s’en ha arribat a assabentar de que encara  mai  ho hagin fet.

O sigui de segons ell, que en Rajoy retalla els drets dels catalans  i la mare del Quico Homs, encara no se’n ha arribat ni a assabentar.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada