divendres, 4 de setembre del 2015

1975-EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA, HA ESTIRAT LES ORELLES AL CTTI Y OTRAS HIERBAS

O sigui de que ha tingut de cridar l’atenció a la Generalitat, per la demora  en la resposta  al requeriment fet al Centre de Telecomunicacions, sobre qui coordinava  el dispòsitiu informàtic a la celebració de la “consulta” del 9-N, en el marc de la querella  presentada per la Fiscalia, contra el president Artur Mas i quatre més.

Amb la incorporació de Uniò Democràtica de Catalunya UDC, al front de la oposició,  deixa en  minoria a CDC i ERC  -7 i 4 diputats respectivament-.

Foment alerta sobre  el “Plan Mas”. La Patronal catalana, publica un manifest en el que adverteix als partits polítics amb representació parlamentaria, de que veu amb tensió i màxima preocupació, l’enfocament secesionista de les eleccions en alguns partits polítics i amb la por de poder perdre el formar part de la Unió  Europea i de la Zona del Euro, amb totes les conseqüènceis que aixó podria tenir en el sistema financer català.

Per altre part, el president de Empresaris de Catalunya Josep Bou, també es va adherir a aquest document i segons declaracions que ha fet, va celebrar de que Foment del Treball,  l’hagi elaborat i fet públic, ja que davant de tot, s’ha de respectar la legalitat vigent, per què els empresaris necesiten, estabilitat política, social i seguretat jurídica.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada