dissabte, 5 de setembre del 2015

1982-UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA, S’HA PASSAT A L’ “ENEMIC”

Representants dels quatre principals partits no independentistes, Àngel Ros del PSC, Martin Rodríguez de UDC, Susana Beltràn de C’s i Manuel Reyes del PP, varen coincidir  per primera vegada i en acte públic i compartint taula presidencial amb Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil Catalana  -i coincidint  en el temps el acte  que la candidatura  Junts pel Si, celebraven a la mateixa hora a Castelldefels-  amb motiu  de la presentació  del llibre 20 cançons desesperades i un poema d’amor per Catalunya, editat per Societat Civil Catalana, quin autor Mariano Gomà  va manifestar, que l’havia escrit i publicat, per obligació e indignació.

L’ex fiscal  cap de Catalunya, Martin Rodríguez  Sol i  número 2 de UDC, va avisar a Mas  de que, a Itaca  es viatja amb bitllet i va lamentar molt profundament  de que en l’actual debat sobre la independència de Catalunya, hi ha qui hi veu  enemics a on  només hi ha un sol discrepant.

El  més contundent va ser l’ex alcalde de Castelldefels, que va aprofitar el seu torn per assegurar de que Catalunya i Espanya sempre estaran unides.

I l’alcalde Lleida Àngel Ros, va eliminar l’etiqueta de “històrics” els comicis del 27-S,  però que si que son  extremadament  importants.

Era una imatge molt buscada per el front contrari  al procés  sobiranista, ja que era una estampa que els de UDC s’hi resistien, des de que varen  trencar amb  CDC.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada