diumenge, 6 de setembre del 2015

1984-EN MAS I COM SEMPRE, FENT DE SOMIATRUITES

Tots sabem, desgraciadament, les retallades que el nostre president i que entre  moltes d’altres ens ha fet i des de que ens governa, a la Sanitat Catalana a través del Institut Català de la Salud (ICS) i que malgrat i ja que de bell antuvi  ni pot arribar a pagar les factures mensuals a les farmàcies, de les medecines que les mateixes ens subministren per compte del ICS i ves quins son uns dels punts més forts que s’ha tret del seu caparronet, per quan sigui el primer president de la seva “suposada”, República Catalana Independent.

Sobretot, serà el naixement  de una Agència de Seguretat Social pròpia, que subministrarà  millors pensions que les actuals (?) i  amb una cobertura Sanitaria universal, per tots els que visquin i treballin a Catalunya o sigui la designació que ja va titllar fa  anys el ex Molt Honorable, per tal de definir l’ADN dels que érem realment catalans.

I després  els canvis en el nou Codi Penal que redactarà,  en el que els corruptes,  tindran de respondre amb el seu patrimoni i no podran  formar part de llistes electorals.

Un IVA súper reduït, per tal de incentivar la activitat cultural i la garantia de que el “ràpid” reconeixement internacional de Catalunya com un nou Estat, permetrà als esportistes  catalans a participar ja en els propers Jocs Olímpics.

Ah! I que  el nou Banc Central Català oficial que es crearà, serà reconegut, -o sigui que com sempre, antes de asar ya pringamos- per el Banc Central Europeu-.

 Qui en dona més?. Ja és diu de que somiar no costa res.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada